top of page

Om oss

Bergem Møbler ble etablert januar 2016 av Jonas Bergem. Vi har siden oppstart hatt gleden av å levere hundrevis av møbler og innredninger til hjem over hele landet - fra sørlandet til Kirkenes! Blandt det som har blitt levert er spisebord, tv-benker, salongbord, hylleseksjoner, spesialinnredning, for å nevne noe.

 

 

Bergem Møbler har et økende fokus på spesialinnredning og kan med møbelsnekkerbakgrunn tilby arbeid med høy presisjon og kvalitet. Vårt fokus er maksimal kundetilfredshet, og her lages alt på bestilling etter kundens ønske om mål og design.

Garderobeskap hjemme (8).JPG

Vårt fokus er høy kvalitet. Dette betyr at vi bruker materialer, overflatebehandling, skinner, hengsler og annet beslag av høy kvalitet som gir den deilige, eksklusive følelsen når du bruker møblet ditt, år etter år. 

Høy Kvalitet

Benker og bord (4).JPG
3.png

Fornøydgaranti

Basert på tidligere erfaringer og tilbakemeldinger fra kunder vet vi at å gi deg akkurat det møbelet du ønsker, er noe vi mestrer. Derfor tilbyr vi en fornøydgaranti som gjør at du kan føle deg trygg på at du får et best mulig produkt til de spesifikasjonene vi har blitt enige om sammen. 

Ivaretar kundens behov

Vi lever av å gi deg nøyaktig det møbelet du vil ha, til den beste kvaliteten. Derfor er vi opptatt av god dialog hele veien for at sluttresultatet skal bli nøyaktig slik du ønsker det.

Priser

Det er vanskelig å legge ut en prisliste ettersom det er mange faktorer som spiller inn: design, materiale, arbeidstid, overflatebehandling og ikke minst størrelsen på møblet. Derfor gis pris på forespørsel.

Om Produktene

Produktene til Bergem Møbler er håndlagde kvalitetsmøbler - stort sett i heltre. De er ikke masseproduserte, som betyr at du ikke vil få "perfekte" møbler, men derimot produkter med karakter der to møbler sannsynligvis ikke vil bli helt like, selv om de i utgangspunktet er samme produkt.

Blandt de mange gode grunnene til å kjøpe håndlagde møbler i heltre er varigheten - skulle det få hakk osv. kan det enkelt pusses ned og vil få et "som nytt" utseende. En annen er muligheten man har til å enkelt forandre f.eks. farge - igjen, ved å pusse overflaten. Og ikke minst robustheten og vekten i heltre møbler!

Materiale

Bergem Møbler kan tilby møbler laget i et bredt utvalg tresorter. 

Selv om vi hos oss jobber for å minimere omfanget av sprekker, vridninger o.l. gjør vi oppmerksomme på at dette kan forekomme etter at produktet har stått noen uker i sitt nye hjem. Om møbelet blir utsatt for store temperaturforskjeller/for mye fuktighet eller tørke kan treverket bevege seg mer. Materialer vil ofte bli kjøpt inn i litt god tid før ordren påbegynes slik at det kan ligge å tørke/akklimatisere seg slik at sjansen for sprekker, vridninger o.l. minsker. 

Behandling

Hos Bergem Møbler tar vi oss av det aller meste innen behandling, både med og uten farger, og dette er inkludert i prisen. Vi bruker i hovedsak Osmo sine oljer, dekorvokser og hardvoksoljer.

Salgsbetingelser

Disse salgsbetingelser gjelder for alle leveranser fra selger (Bergem Møbler) til kjøper (kunde), med mindre annet er skriftlig avtalt.

Leveringstid og frakt

Leveringstiden vil variere avhenging av kapasitet og pågang. Alle møbler lages på bestilling og vi har i utgangspunktet ikke møbler på lager. Møblene må hentes hos Bergem Møbler om ikke annet avtales.

Betaling

Bergem Møbler leverer varen fra seg først etter at betaling på hele summen er mottatt.

Et forskudd på bestillingen, ca. tilsvarende materialkostnadene, betales før møbelet blir påbegynt.

Feil eller mangler

Produkter kan endre seg og spesifikasjoner kan derfor avvike fra det som er opplyst også i annonser. Det vil derfor alltid sendes ut/bes om en bestillingsbekreftelse slik kan kjøper se om bestillingen er som ønsket og Bergem Møbler får en bekreftelse på hva kjøper vil ha. Bergem Møbler er ikke ansvarlig for feil i bestillingen som kjøper har skrevet. Er bestillingen bekreftet av kjøper, og produksjonen satt i gang, er kjøper pålagt å betale for hele bestillingen.

Treverk er som kjent et levende materiale. Bergem Møbler står ikke ansvarlig om produktet vrir seg, strekker seg/krymper, eller sprekker grunnet at treverket blir utsatt for temperaturforskjeller, for mye fuktighet eller tørke.

Reklamasjon

Ved mulige feil på varen, må det gis beskjed om dette så raskt som mulig etter mottak. Hvis Bergem Møbler har gjort en feil som ikke er oppført som kjøpers ansvar, repareres varen. Lar ikke det seg gjøre, lages varen på nytt.

Reklamasjonsretten omfatter ikke deler og arbeid som er en følge av normal slitasje, eller som kommer av treverkets liv o.l.

Frakt ved reklamasjon dekkes ikke.

bottom of page